Uw droom wordt weldra realiteit

Een eigen plek onder de zon?

Een investering in immobiliën is een belangrijk moment in ieders leven. Misschien gaat het om een plaats waar een nieuw leven moet worden opgebouwd? Of gaat het eerder om een investering voor vakantie of verhuur?

Er zijn tal van redenen waarom een nieuwe aankoop net om de hoek staat te loeren. Wie lokaal zoekt botst vaak op een administratief kluwen, waar het bos nog moeilijk door de bomen kan worden gezien. Een investering in het buitenland brengt daarnaast nog extra uitdagingen met zich mee. De afstand, de administratie en de taal? Het zijn slechts enkele van de redenen waarom mensen vaak een waanzinnige kans aan zich laten voorbij gaan. Wordt uw droom stilaan een nachtmerrie en denkt u aan opgeven?

Samen met Spaanse Droom is er geen enkele reden meer om de uitdaging niet aan te gaan. Onze experts beschikken over zowel de praktische als de administratieve kennis en kennen het land door en door. Uw Spaanse droom ligt binnen handbereik.

Ons team

Kennis, expertise en een directe link met het land van uw dromen? Maak kennis met onze medewerkers!

Sammy Declercq
Zaakvoerder
Sammy Declercq
Zaakvoerder
Woonde jaren zelf in Spanje en kent het land door en door. Het kluwen van de Spaanse administratie kent geen geheimen meer.
Ben Hardy
Franstalig adviseur
Ben Hardy
Franstalig adviseur

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller kent Ben de Spaanse immomarkt als geen ander. Hij helpt onze Franstalige klanten in hun zoektocht naar een eigen plek onder de Spaanse zon.

Een nieuwe carrière?
Het start hier!
Een nieuwe carrière?
Het start hier!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Nood aan een frisse wind in je leven? Spaanse Droom is voortdurend op zoek naar mensen met passie en drive.  Overtuig ons met een smaakvol bericht en wie weet start je nieuwe leven morgen al!

Jullian
Spaanse zakelijke markt
Jullian
Spaanse zakelijke markt

Investeren in Spaans vastgoed als belegging? Op zoek naar een zakelijke invulling onder de Spaanse droom? Als ingenieur kocht Julian enkele jaren terug zelf een Spaans investeringspand en is sedert die dag volledig verknocht aan het land. 

Compare listings

Vergelijken